• "COR5 kan u, en uw team helpen, om meer resultaat te halen uit de omgang met klanten in de verschillende fases van het proces"
    Verbeter uw verkoopresultaat

COR Sales Applicaties

Een beter verkoopresultaat start met een beter verkoop team. Geef het team de tools die ze nodig hebben om beter te verkopen aan retail, consumenten en bedrijven. Start een salesgroep waarin u uw eigen assessment kunt maken en vervolgens via een 'people-read' inzicht krijgt in uw klanten of prospects. U krijgt concrete tips en tricks om uw communicatie aan de klant aan te passen  voor een beter resultaat. Daarnaast krijgt u toegang tot een aantal sales testen die uw verkoopvaardigheden testen in de verschillende fases van het proces en met verschillende soorten klanten.Wie gebruikt COR Sales, en waarom?

Categorie Applicatie Voordelen Iedereen Managers Verkopers Salesmanagers Eigenaren/staf HR-managers
COR Sales High Performance Selling Leer om optimaal gebruik te maken van elke verkoopkans.
Het verkoopproces Leer effectiever te verkopen in de detail- en groothandel, waar dan ook.
Verkopen aan klanten Leer uw verkooptactieken aan te passen aan de gewoonten en het gedrag van uw prospects en klanten.
Begrijp uw klanten Helpt u uw klanten beter te doorgronden, zodat u uw verkooptactiek effectief kunt aanpassen. Vergroot uw kansen op een succesvol verkoopgesprek. Leer het verkoopproces beter te sturen.

Verbeter uw verkoopresultaat!

Geef het team de tools die ze nodig hebben om zich aan te passen en daardoor beter te verkopen aan verschillende klanten.