• FAQs
    Heeft u vragen over de @Work applicaties?
    Hieronder treft u een overzicht aan van antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of stuur een email naar info@cor5.com.

Wat is COR5?

COR5 is een set van wetenschappelijk bewezen toepassingen die de werkprestaties helpen te bevorderen, zowel de eigen prestaties als die van uw medewerkers. Op dit moment biedt COR5 3 specifieke oplossingen:

  • COR Development: persoonlijke assessment tools die inzicht geven waar u bovenmatig presteert en waar ruimte voor verbetering is
  • COR Talent: helpt om de juiste mensen te vinden voor bepaalde functies en om talentvolle medewerkers in uw organisatie te coachen en helpen zich te ontwikkelen.
  • COR Sales: brengt de kennis en vaardigheden van uw verkoopteam in kaart en zorgt ervoor dat ze meer gebruik maken van hun verkoopkwaliteiten. COR5 helpt verkopers ook behoeften van klanten en/of prospects in kaart te brengen.

Wie zijn de gebruikers van COR5?

De toepassingen van COR5 kunnen door iedereen op de werkvloer worden gebruikt. COR5 heeft oplossingen voor CEO’s tot HR medewerkers.

  • COR Development helpt gebruikers -CEO’s, managers, supervisors, medewerkers- om hun sterke en verbeter punten in kaart te brengen.
  • COR Talent is ontwikkeld om managers, sales managers, HR medewerkers en ondernemers te helpen om goede mensen te vinden of om talentvolle medewerkers in de organisatie te helpen zich verder te ontwikkelen.
  • COR Sales is ontworpen om verkopers in staat te stellen zich te verbeteren en beter in te spelen op de behoeften van verschillende soorten klanten.

Wat kan COR5 voor mijn organisatie betekenen?

Op individueel niveau helpt COR5 u om meer over uzelf te weten te komen. U leert uw sterke punten en hoe u deze nog meer kunt inzetten. De actie gerichte toepassingen helpen u om nog succesvoller te worden en om uw persoonlijke ontwikkeltraject in kaart te brengen.

Op zakelijk niveau helpt COR5 u om de juiste mensen op de juiste plek te zetten, talentvolle medewerkers te ontdekken en het maximale tuit hun kwaliteiten te halen. U kunt zonder veel moeite uw eigen wervings- en selectie trajecten opzetten en uitvoeren.

En COR5 kan uw verkoopteam ondersteunen door ze tools aan te bieden waarmee ze hun kennis en vaardigheden kunnen vergroten en meer inzicht krijgen hoe het beste om te gaan met klanten en prospects in verschillende situaties.

Waarom is COR5 anders dan andere online assessments?

COR5 maakt gebruik van 5 verschillende assessments. De meeste tools op de markt gebruiken alleen een DISC assessment, en geven daardoor alleen een beperkt inzicht in het individu. COR5 kijkt zowel naar motivatoren als naar vaardigheden, en geeft inzicht en adviezen voor ontwikkeling. Het systeem zorgt ervoor dat u meer zelfinzicht krijgt alsmede inzicht in anderen, zodat u nog succesvoller in uw werk kunt zijn.

Daarnaast is COR5 goedkoper dan de meeste andere tools. U krijgt eenvoudig meer voor minder!

Hoe kan ik beginnen?

U kunt beginnen met een gratis account te openen en vervolgens de gratis persoonlijke COR5 assessments in te vullen. Deze assessments geven u een goed beeld van de mogelijkheden van COR5 en de mogelijke toepassingen voor uw organisatie.